Home > Groepen > Groep 6/7

Groep 6/7


Wij zijn groep 6/7! Wij zijn een gezellige, hardwerkende, sportieve groep met 28 kinderen. 

We zijn gek op kletsen, zingen en dansen, voetballen, Kingen, werken, voorlezen, spelletjes maar ook werken.

In het begin van het jaar hebben we afspraken gemaakt over hoe we met elkaar omgaan. Deze afspraken hebben we op papier gezet en daar hebben we foto's bij gemaakt. We doen veel energizers en spelletjes met leefstijl. Op deze manier leren we met elkaar samen te werken en werken we ook aan ‘teambuilding’. Samen zijn we een klas.

In de ochtend hebben we meestal een vast programma. We beginnen de dag met bidden en zingen. Daarna gaan we aan het werk met onze weektaak. Met onze weektaak werken we aan de vakken rekenen, taal en spelling en gebruiken daarbij ook een computer, chromebook of laptop. Op de middagen doen we de wereld-oriënterende vakken; aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en ook tekenen, handvaardigheid.

Op de maandag- en op de vrijdagmiddag hebben we gymles van speciale gymdocenten. Dit hebben we in de gymzaal vlakbij onze school.

Tijdens het lezen sparen we leeskilometers, en komen zo in de mooiste landen! 

Wist u dat wij veel met wisbordjes werken? Zo kan iedereen goed meedoen met de les. 

Juf Hester en juf Malou zijn onze juffen en samen maken wij er een top jaar van!

Nieuws

Schoolreisjes! - 1 juni 2017
We moeten nog wel even geduld hebben, maar 12 juni gaat groep 3-8 op schoolreis. En de kleuters moeten nog iets meer geduld hebben, zij gaan pas op 20 juni.

lees meer ►Home Nieuws School Je bent van waarde Onderwijs Passend Onderwijs Schoolgids Schoolplan TSO Lestijden Team Vakanties & Vrij Zorg Groepen Groepsnieuws Nieuwsarchief Ouders Aanmelden Activiteitencommissie Oudercontacten Kinderopvang KleurRijk Ouderbijdrage Privacy en leerlinggegevens Schoolraad Organisatie Florion Florion onderwijsondersteuning Contact Adres