Home > School > TSO en BSO

TSO en BSO

Kinderen die niet naar huis kunnen, mogen op school eten. De middagpauze duurt een uur. Er is gekozen voor een betaald systeem. Het is mogelijk om een abonnement te kopen of een strippenkaart. In het overblijfreglement kunt u hier meer over lezen.

Heeft u een vraag over TSO zaken? Mail dan naar het volgende adres: administratie.demirt@florion.nl

BSO

De BSO in onze school wordt aangeboden in samenwerking met “Kindercentrum De Ladder”. De BSO is verbonden aan onze school en aan de School met de Bijbel De Fontein. Er zijn drie kernwaarden vastgesteld, die ouders moeten respecteren, om hun kinderen op te geven:

• Verbinding zoeken met God.

• Groeien als christen in houding en omgang.

• Thuis voelen in gezin, school en opvang.

De BSO is 51 weken per jaar geopend. De week tussen Kerst en Oud en Nieuw is de opvang gesloten. Als u meer informatie wilt hebben of als u uw kind op wilt geven, kunt u contact opnemen met Samenspel Prokino.
Home Nieuws School Je bent van waarde Onderwijs Passend Onderwijs Schoolgids Schoolplan TSO en BSO Lestijden Team Vakanties & Vrij Zorg Groepen Groepsnieuws Nieuwsarchief Ouders Aanmelden Activiteitencommissie Oudercontacten Ouderbijdrage Privacy en leerlinggegevens Schoolraad Organisatie Florion Florion onderwijsondersteuning Het Veldboeket Contact Adres