Home > Nieuws

Nieuws

Gezin-school-kerk weken - 7 februari 2019
In de komende periode staat tijdens de weken van gezinschool- kerk, de rechter Gideon centraal. Het thema is: Gideon, dappere held?!

lees meer ►
Nationaal Voorleesontbijt 2019 - 7 januari 2019
Op 23 januari is het weer zover. Stuurt u uw kinderen gerust hongerig naar school. Want voorlezen en ontbijten is een prima combinatie. En dat gaan we doen op De Mirt.

lees meer ►
Koffieochtend 24 januari - 7 januari 2019
Op 24 januari is er weer een koffieochtend op De Mirt. U bent van harte welkom om 8.30 uur om elkaar te ontmoeten, uw vragen te stellen of gewoon voor de gezelligheid.

lees meer ►
25 januari open huis - 20 december 2018
Op 25 januari is er weer een open huis. Voor ouders die op zoek naar een school voor hun kind een mooie gelegenheid om kennis te maken met De Mirt en ons onderwijs.

lees meer ►
Kerstviering - 6 december 2018
Samen de geboorte van de Here Jezus vieren. Op 20 december willen we dit doen met leerlingen, team, ouders en andere belangstellenden.

lees meer ►


Meer nieuwsHome Nieuws School Je bent van waarde Onderwijs Passend Onderwijs Schoolgids Schoolplan TSO Lestijden Team Vakanties & Vrij Zorg Groepen Groepsnieuws Nieuwsarchief Ouders Aanmelden Activiteitencommissie Oudercontacten Kinderopvang KleurRijk Ouderbijdrage Privacy en leerlinggegevens Schoolraad Organisatie Florion Florion onderwijsondersteuning Contact Adres